Ock

SINIFIMIZIN OKUMA ve OYUN ALANI TAMAMLANIP KULLANIMA AÇILDI.

Ock

Büyük Şehir Belediyesine ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Avni ÇUBUKÇU ya teşekkür ederiz.

Ock

KORİDOR ve SINIFLARIMIZDAKİ AYDINLATMALRIMIZ ELDEN GEÇİRİLİP YENİLENDİ.

Ara

Okulumuz tüm öğrencilerine yönelik ihmal ve istismar eğitimini Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezinden gelen rehber öğretmenlerinden Kübra Ergün GÜLER, Pınar KARABAY ÖZDEMİR eğitimleri tamamlamış olup kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz için kamelyamızı tamamladık.

Kamelyanın yapımında yardımlarını esirgemeyen okul aile birliğimize başta başkanımız Sayın Zihni DEMİR e

ve isminin açıklanmasını istemeyen 1/C sınıfımızın velisine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda geri dönüşümlerden faydalanılarak oluşturduğumuz projeyi gerçekleştiren 3/A Sınıf öğretmenimiz sayın Ayşe KAHVECİ ve 4/A Sınıf öğretmenimiz sayın Hatice KARA ya çalışmalarından ötürü kendilerini ve velilerini kutlarız.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizin ve ilçemizde düzenlenen yarışmalarda derece yapanların ödülleri verildi. Başarılı olan öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Ara

Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

İNSAN HAKLARI HAFTASINI AMAÇLARINA UYGUN OLARAK KUTLADIK

ARALIK Ayının değeri olan SEVGİ teması işlendi

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE FLORÜRLÜ VERNİK UYGULAMASI YAPILDI.

Ara

4/A Sınıfımız öğrencilerimizin  farkındalık oluşturmak adına Engelliler Gününde sergiledikleri etkinlik için teşekkür ederiz

Ara

DEĞERLER EĞİTİMİNDE TÜM SINIFLARIMIZ BİRER DEĞER SEÇİP SINIF KAPILARIMIZA DEĞERİN İSMİNİ YAZDIRIP  TEMSİL ETTİĞİ DEĞERİN ÖZELLİKLERİ SINIFÇA İŞLENİP ÇALIŞMALARA BAŞLANDI.