Ekm

"OGOS" KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN RİSK TEŞKİL EDECEK UNSURLARIN ORTADAN KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN GÜVENLİĞİ İÇİN OKUL SERVİS ARAÇLARININ DENETİMLERİ HER AY DÜZENLİ OLARAK YAPILMAKTADIR.

Ekm

1. SINIF VELİLERİMİZİN TEMİN ETTİKLERİ KAPI GİYDİRMELERİNİ TAMAMLADIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

1. Sınıf öğrencilerimiz okullarına alıştılar.

Eyl

YENİ ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN DİLER TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN UYUM EĞİTİMİ BAŞLADI.

Ağu

İNŞAAT ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR.

Ağu

Okulumuzun logarlarının ilaçlama çalışmaları tamamlandı. Yardımlarından ötürü Belediye ekiplerine teşekkür ederiz.

Ağu

ALANYA BELEDİYESİNİN PARK BAHÇELER BİRİMİNDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR OKULUMUZA GELEREK AĞAÇLARIMIZIN BAKIMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER. HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.