Nis

Okulumuz öğrencilerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak planetaryum gösterisi yapıldı.Okulumuz olarak Antalya Büyükşehir Belediyesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Cerablus için okulumuz tarafından toplanan yardımlar gönderildi.

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMALARI BAŞLADI

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 102. YILI PROĞRAMI

Mrt

İSTİKLAL MARŞI´ MIZIN KABULÜNÜN 96. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİMİZ.

Mrt

OKULUMUZDA GÖREVLİ TÜM KADIN ÖĞRETMENLERİMİZİN ve KADIN ÇALIŞANLARIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ´ NÜ KUTLADIK. AYRICA BUGÜNDE KADIN ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMAYIP PASTA GETİREN OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ SAYIN ZİHNİ DEMİRE´DE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ 3/A SINIFI İLE SAKARYA İLİ ERENLER ÇAYBAŞI YENİ KÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BAŞLATILAN MEKTUP ARKADAŞLIĞI ETKİNLİKLERİ

İLK BASİT İLETİŞİM HABERLEŞME ALETLERİ ÇALIŞMALARIMIZ

Mrt

Okulumuzu temsil etmek üzere İlçemizde gerçekleştirilecek yarışmada okulumuz 1. si 3/B sınıfından Abdulkerim AZAK 2. si 4/B Miraysu ARSLAN olmuştur.

Okulumuzu Okul Öncesi kategorisinde temsil edecek yarışma birincimiz Melisa UYAR´ ı kutlar iki öğrencimizede  başarılar dileriz.

Şbt

OGOS Kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğümüzden talep ettiğimiz eğitim çalışmaları için okulumuza gelip 112 Acil Çağrı Merkezinin tanıtımı ve aranması aynı zamanda İlkyardım konularında Okulumuz tüm öğrenci ve öğretmenlerine eğitim verilmiştir. Eğitimi veren başta İlçe Sağlık Şube Müdüresi sayın Sevgi ÖZTÜRK ve ekibine teşekkür ederiz.

Ock

OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN "KİTAP KURDU" PROJESİNDE 2016/2017 ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN BELGELERİ VERİLDİ.