Kas

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA TÖRENİMİZİ OKULUMUZUN BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

KKütüphanemizde parke çalışması yapıyoruz.  Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında yeniledigimiz kütüphanemizde zemin çalışmasını tamamlıyoruz.

Kas

Edroof deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Kas

ÇOCUKLARIN KÜÇÜK YAŞTAN İTİBAREN SPORA YÖNLENDİRİLMESİ İÇİN TC. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE BİRLİKTE BAKANLIĞIMIZIN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMA İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ TESTTEN GEÇTİLER

Kas

3 SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ FARKINDALIK YARATMAK İÇİN ÜZERLERİNDE YAZI OLAN KIRMIZI VE BAYAZ KIYAFETLERİYLE OKULA GELDİLER.

Kas

OKULUMUZDA 8 KASIM CUMA GÜNÜ KIZILAY TARAFINDAN KAN TOPLAMA ARACI KURULACAK VE KAN BAĞIŞI ALINACAKTIR.KIZILAY HAFTASI DOLAYISIYLA FARKINDALIK YARATMA ADINA YAPILAN BU ETKİNLİĞE TÜM VELİLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ.

BAĞIŞLANAN HER KAN 3 CAN

EDROOF YAYIYNLARINA AİT DENEME SINAVIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

Ekm

KIZILAY, SAVAŞ ALANINDA YARALANAN YA DA HASTALANAN ASKERLERE HİÇBİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN YARDIM ETMEK ARZUSUNDAN DOĞMUŞTUR.

11 Haziran 1868 tarihinde "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kurulan Kızılay,
1877´de "Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti",
1923´de "Türkiye Hilaliahmer Cemiyeti",
1935´te "Türkiye Kızılay Cemiyeti" ve
1947´de "Türkiye Kızılay Derneği" adını almıştır. Kuruluşa "KIZILAY" adını büyük önder Atatürk vermiştir.

Ekm

CÖMERTOĞULLARI OTELLERİNDEN DELPHİN PLATİNİUM ÖĞRETMENLERİMİZE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ İÇİN YEMEK DÜZENLEDİ KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

OKULUMUZDA YAPILAN COŞKULU TÖRENLE CUMHURİYETİMİZİN 95.YILINI KUTLADIK

Ekm

29 EKİM RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİL EDECEK RESİMLERİN SAHİBİ 4/B ENES GÜLERER.

KENDİSİNİ ÖĞRETMENİMİZİ KUTLARIZ