Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu İlkokulu

02425274085 / gms 05335950015
Okurcalar Alara Yolu,No56, Alanya/Antalya
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı yetişmeleri, •Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, •Bilgili, becerili, özgüvenli olmaları, •Çevresi ile iyi iletişim kurma becerisi kazanmaları, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, •Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, •Davranış ve başarının paralelliğini benimsemeleri, •Liderlik özelliğini kazanarak işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları için çalışmaktır.
Öğretim Şekli :Normal
08:30 Giriş 14:30 Çıkış
Klima
ADSL (1 Mbit)
Özel halk otobüsü (Alanya-Okurcalar yada Alanya-Manavgat otobüsleri ile)
Yerleşim Yeri
Okurcalar Alanya´mızın bir mahallesidir turizm ve tarım önemli geçim kaynaklarıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 100 km, İlçeye 33 km´dir. Komşu Manavgat ilçesine de 30 km uzaklıktadır. D-400 Alanya-Antalya karayolunun Alarahan yol ayrımının 1. km´sindedir.